Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu orezul spalat, oul, bulionul si condimente dupa gust( sare, piper, boia, cimbru, condiment de sarmale).
Putem folosi ardei proaspeti pe care ii spalam si ii golim de seminte , sau ardei de la congelator pe care ii vom lasa sa se dezghete si sa se scurga bine de apa.
Umplem fiecare ardei cu pasta de carne si le punem cate un capacel dintr-o bucata de rosie sau ii trecem prin faina pentru ca umplutura sa nu iasa.
Asezam ardeii in oala, acoperim cu apa fierbinte si punem pe foc pentru aprox40-45 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii