autor:

Truedelights

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti cu carne de curcan

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2010

Ingrediente
Pentru umplut aprox. 12 ardei:, , 500 g carne de curcan, o ceasca orez, o ceapa potrivita, un morcov, 2 linguri bulion, marar, patrunjel, condimente

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu orezul spalat, oul, bulionul si condimente dupa gust( sare, piper, boia, cimbru, condiment de sarmale).

Putem folosi ardei proaspeti pe care ii spalam si ii golim de seminte , sau ardei de la congelator pe care ii vom lasa sa se dezghete si sa se scurga bine de apa.

Umplem fiecare ardei cu pasta de carne si le punem cate un capacel dintr-o bucata de rosie sau ii trecem prin faina pentru ca umplutura sa nu iasa.

Asezam ardeii in oala, acoperim cu apa fierbinte si punem pe foc pentru aprox40-45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci

Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam maruntel. Morcovii ii decojim, apoi ii dam pe razatoarea mare. Ardeiul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Rosii si ardei umpluti cu carne de curcan

Rosii si ardei umpluti cu carne de curcan

Se spala ardeii si rosiile apoi la ardei li se indparteaza codita cu samburi printr-un capac mic

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Cu un pic de smantana si un ardei iute...arata foarte bine.Inca o data *****.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Foarte bine arata!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru umplut aprox. 12 ardei:
  • 500 g carne de curcan
  • o ceasca orez
  • o ceapa potrivita
  • un morcov
  • 2 linguri bulion
  • marar
  • patrunjel
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

14 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

ana catalina focsa (Chef de cuisine)

Cu un pic de smantana si un ardei iute...arata foarte bine.Inca o data *****.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Varza cu costita la cuptor