Se spala si se curata de cotor 20 ardei grasi medii, si se pun la scurs cu fata in jos. Separat se pregateste compozitia pentru umplut formata din 1 kg carne de porc tocata, cu 4-5 cepe medii taiate foarte marunt, sare dupa gust, piper macinat dupa gust, marar tocat foarte marunt, orezul si toata compozita se amesteca cu un ou intreg (ca sa se lege carnea) si apoi se trece la umplut ardeii cu aceasta compozitie. Se pun unul cate unul intr-o oala larga, se toarna deasupra lor bulionul amestecat cu apa si se pune la fiert, la cuptor sau pe ochiul de la aragaz, cam o ora.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii