Se spala si se curata de cotor 20 ardei grasi medii, si se pun la scurs cu fata in jos. Separat se pregateste compozitia pentru umplut formata din 1 kg carne de porc tocata, cu 4-5 cepe medii taiate foarte marunt, sare dupa gust, piper macinat dupa gust, marar tocat foarte marunt, orezul si toata compozita se amesteca cu un ou intreg (ca sa se lege carnea) si apoi se trece la umplut ardeii cu aceasta compozitie. Se pun unul cate unul intr-o oala larga, se toarna deasupra lor bulionul amestecat cu apa si se pune la fiert, la cuptor sau pe ochiul de la aragaz, cam o ora.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii