autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti cu carne si crema de branza de vaci

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
6 ardei grasi rosii,, 2 ardei grasi galbeni,, 2 morcovi,, 400 g rosii,, 1 ceapa,, 1 catel de usturoi,, 400 g carne tocata,, 200 g crema de branza de vaci cu verdeata,, sare,, piper,, boia,, 250 ml supa,, 200 g smantana,, 2 linguri sos de soia.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie capacelele de la 4 ardei grasi rosii, iar restul de ardei se taie cuburi.

Morcovii se rad, rosiile se taie cuburi, iar ceapa si usturoiul se toaca.

Carnea tocata se framanta intr-un castron cu branza, ceapa, usturoiul si morcovii. Se condimenteaza cu sare, piper si boia.

Ardeii se umplu, apoi se asaza capacelele si se pun intr-o forma de sufleu unsa. De jur-imprejur se repartizeaza cuburi de ardei gras si rosii. Se toarna supa,se acopera si se coc la cuptor 30 minute. Se scoate capacul apoi si se mai coc 10 minute.

Inainte de servire, se amesteca smantana cu sos de soia si se adauga la garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne si crema de branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza cu costita la cuptor

Varza cu costita la cuptor

Se pune varza taiata marunt cu sare intr-un bol si se lasa o jumatate de ora. Se pune la fiert cu

1 vot    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de miel

Tocanita de miel

Calim ceapa si morcovii, peste care adaugam bucatile de carne si lasam la fiert. Cand este gata facem

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    E interesanta Reteta ta, zana b.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    E ceva deosebit, Am sa incerc si eu

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 ardei grasi rosii,
  • 2 ardei grasi galbeni,
  • 2 morcovi,
  • 400 g rosii,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • 400 g carne tocata,
  • 200 g crema de branza de vaci cu verdeata,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • 250 ml supa,
  • 200 g smantana,
  • 2 linguri sos de soia.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E interesanta Reteta ta, zana b.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Snitele de vita Stroganoff