Se taie capacelele de la 4 ardei grasi rosii, iar restul de ardei se taie cuburi.
Morcovii se rad, rosiile se taie cuburi, iar ceapa si usturoiul se toaca.
Carnea tocata se framanta intr-un castron cu branza, ceapa, usturoiul si morcovii. Se condimenteaza cu sare, piper si boia.
Ardeii se umplu, apoi se asaza capacelele si se pun intr-o forma de sufleu unsa. De jur-imprejur se repartizeaza cuburi de ardei gras si rosii. Se toarna supa,se acopera si se coc la cuptor 30 minute. Se scoate capacul apoi si se mai coc 10 minute.
Inainte de servire, se amesteca smantana cu sos de soia si se adauga la garnitura de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii