autor:

Nicoleta Radosav

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu cartofi

Autor: Nicoleta Radosav (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Radosav (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2010

Ingrediente
6 ardei grasi, 7-8 cartofi mari in functie de cat de mari sunt ardeii, o ceapa, o legatura frunze patrunjel, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii , se curata de cotoare si se scutura de seminte. Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Se adauga ceapa tocata marunt si frunzele de patrunjel tocate, sarea si piperul. Se ung putin la interior ardeii si se umplu cu cartofi. Se lucreaza repede sa nu se inegreasca cartofii.Se aseaza toti pe fundul unei cratite cu ulei si se pun la foc potrivit . Se intorc cu grija pana se rumenesc ardeii pe toate partile si se inmoaie cartofii. Se servesc ca si garnitura la fripturi sau simpli de post cu salata de muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluţi şi cartofi copţi pe disc

Ardei umpluţi şi cartofi copţi pe disc

Important: Discul, reprezintă cea mai sănătoasă alternativă la grătarul clasic deoarece împiedică

90 voturi    8 comentarii
1h
Retete la gratar
Conopida natur cu sos bechamel

Conopida natur cu sos bechamel

Unii fug de conopida si de broccoli, mai ales copiii dar este foarte sanatoasa si este un deliciu

21 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • rralu17

    rralu17 (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2010

    Foarte gustoasa reteta ta!!am incercat-o zilele trecute si a iesit delicioasa. Costy, sa sti ca banuiala ta nu se adevereste, la mine n-au ramas cartofii cruzi. Am acoperit cratita cu un capac si a iesit super. Bravo Nioleta!!!! :)

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2010

    pare interesanta,dar nu era mai bine sa pregatim cartofii cumva si dupa sa umplem ardeii cu preparatul astfel obtinut? zic si eu,ca oricum ardeii se coc inaintea cartofilor si exista posibilitatea ca acestia sa ramana cruzi.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 6 ardei grasi
  • 7-8 cartofi mari in functie de cat de mari sunt ardeii
  • o ceapa
  • o legatura frunze patrunjel
  • sare,

Raporteaza reteta

rralu17 (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa reteta ta!!am incercat-o zilele trecute si a iesit delicioasa. Costy, sa sti ca banuiala ta nu se adevereste, la mine n-au ramas cartofii cruzi. Am acoperit cratita cu un capac si a iesit super. Bravo Nioleta!!!! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Spanac cu suc de rosii