autor:

Nicoleta Radosav

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu cartofi

Autor: Nicoleta Radosav (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Radosav (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2010

Ingrediente
6 ardei grasi, 7-8 cartofi mari in functie de cat de mari sunt ardeii, o ceapa, o legatura frunze patrunjel, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii , se curata de cotoare si se scutura de seminte. Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Se adauga ceapa tocata marunt si frunzele de patrunjel tocate, sarea si piperul. Se ung putin la interior ardeii si se umplu cu cartofi. Se lucreaza repede sa nu se inegreasca cartofii.Se aseaza toti pe fundul unei cratite cu ulei si se pun la foc potrivit . Se intorc cu grija pana se rumenesc ardeii pe toate partile si se inmoaie cartofii. Se servesc ca si garnitura la fripturi sau simpli de post cu salata de muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluţi şi cartofi copţi pe disc

Ardei umpluţi şi cartofi copţi pe disc

Important: Discul, reprezintă cea mai sănătoasă alternativă la grătarul clasic deoarece împiedică

90 voturi    8 comentarii
1h
Retete la gratar
Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca

Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca

Punem sunca la fiert, in apa cu ingredientele mai sus mentionate si o fierbem bine de tot, pina intra

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • rralu17

    rralu17 (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2010

    Foarte gustoasa reteta ta!!am incercat-o zilele trecute si a iesit delicioasa. Costy, sa sti ca banuiala ta nu se adevereste, la mine n-au ramas cartofii cruzi. Am acoperit cratita cu un capac si a iesit super. Bravo Nioleta!!!! :)

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2010

    pare interesanta,dar nu era mai bine sa pregatim cartofii cumva si dupa sa umplem ardeii cu preparatul astfel obtinut? zic si eu,ca oricum ardeii se coc inaintea cartofilor si exista posibilitatea ca acestia sa ramana cruzi.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 ardei grasi
  • 7-8 cartofi mari in functie de cat de mari sunt ardeii
  • o ceapa
  • o legatura frunze patrunjel
  • sare,

Raporteaza reteta

rralu17 (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa reteta ta!!am incercat-o zilele trecute si a iesit delicioasa. Costy, sa sti ca banuiala ta nu se adevereste, la mine n-au ramas cartofii cruzi. Am acoperit cratita cu un capac si a iesit super. Bravo Nioleta!!!! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita de cartofi (mancare de post)