Ardei umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ardei
  • 2 cutii ciuperci
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 kg rosii (3 linguri pasta de tomate)
  • patrunjel si marar verde

Mod de preparare

Ceapa tocata se pune impreuna cu orezul spalat la calit in ulei incins. Cand ceapa devine sticloasa, se stinge cu o cana de apa si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie orezul. Se spala ciupercile, se toaca si se adauga impreuna cu verdeata tocata, putin cimbru uscat, sare si piper peste orez. Cu acest amestec se umplu ardeii, se pun capacele de rosii si se aseaza intr-o cratita, in picioare. Se pune apa amestecata cu rosiile tocate ramase, sau cu pasta de tomate, cat sa acopere ardeii. Cratita se da la cuptor pentru 45 min., sau se poate fierbe mancarea si pe aragaz.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor