Ingrediente
8 ardei grasi rosii,, 8 chifle vechi de 1 zi,, 8 linguri unt,, 2 oua,, 200 g ciuperci,, 2 cepe,, 2 catei de usturoi,, 2 linguri patrunjel tocat,, 250 ml lapte fierbinte,, sare,, piper,, nucsoara,, 400 ml supa de legume.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Se curata ciupercile si se taie jumatati. Ceapa si usturoiul se toaca. Ciupercile se calesc in 2 linguri de unt, apoi se pune ceapa si usturoiul. Se amesteca toate cu patrunjelul, cuburile de paine, laptele si ouale. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Ardeii se umplu si apoi se asaza intr-o forma de sufleu. Deasupra ardeilor se presara fulgi de unt. Se asaza capacelele ardeilor si se toarna supa. Se acopera cu un capac si se fierb 30 minute, apoi se scoate capacul si se mai fierbe 10 minute.
Franz (Chef de cuisine) , 02 iunie 2011
Sper ca macar stii unde e Bavaria. In tot landul Bayern nu vei gasii un bastinas care nu sar scutura la retea ta de ardei umpluti. Un copil il poti boteza cum vrei si la fel si o mincare dar reteta ta nu are nimic comun cu bavaria.