Ardei umpluti cu ciuperci in stil bavarez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei grasi rosii,
  • 8 chifle vechi de 1 zi,
  • 8 linguri unt,
  • 2 oua,
  • 200 g ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 linguri patrunjel tocat,
  • 250 ml lapte fierbinte,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara,
  • 400 ml supa de legume.

Mod de preparare

Capacelele de la ardei se taie, iar ardeii se curata de seminte. Se taie cubulete painea si se rumeneste in 4 linguri unt.

Se curata ciupercile si se taie jumatati. Ceapa si usturoiul se toaca. Ciupercile se calesc in 2 linguri de unt, apoi se pune ceapa si usturoiul. Se amesteca toate cu patrunjelul, cuburile de paine, laptele si ouale. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

Ardeii se umplu si apoi se asaza intr-o forma de sufleu. Deasupra ardeilor se presara fulgi de unt. Se asaza capacelele ardeilor si se toarna supa. Se acopera cu un capac si se fierb 30 minute, apoi se scoate capacul si se mai fierbe 10 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor