Capacelele de la ardei se taie, iar ardeii se curata de seminte. Se taie cubulete painea si se rumeneste in 4 linguri unt.
Se curata ciupercile si se taie jumatati. Ceapa si usturoiul se toaca. Ciupercile se calesc in 2 linguri de unt, apoi se pune ceapa si usturoiul. Se amesteca toate cu patrunjelul, cuburile de paine, laptele si ouale. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Ardeii se umplu si apoi se asaza intr-o forma de sufleu. Deasupra ardeilor se presara fulgi de unt. Se asaza capacelele ardeilor si se toarna supa. Se acopera cu un capac si se fierb 30 minute, apoi se scoate capacul si se mai fierbe 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii