Se coc ardeii pe o plita pe foc mic,se scot cotoarele cu tot cu seminte .Dovleceii si vinetele se curata si se taie cubulete. Se calesc in ulei bine incins si se lasa la racit.Se omogenizeaza cu usturoiul pisat si ceapa verde,taiata fin,apoi cu smintina si maioneza. Cu compozitia rezultata se umplu ardeii. Se transfera pe un platou si se orneaza cu maioneza si se lasa la frigider. Se servesc preserati cu patrunjel,tocat foarte fin. Pofta mare!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii