Se inmoaie chiflele in lapte, se storc si se freaca pe foc pina se obtine o pasta omogena. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu ouale batute, verdeata tocata, brinza rasa, ceapa tocata si calita in unt. Ardeii, curatati de seminte si spalati, se umplu cu compozitia preperata, se asaza unul linga altul intr-o cratita se prajesc putin in ulei, apoi se dau la cuptor, adaugind putina apa si se lasa sa se rumeneasca
Se servesc cu smintina

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii