Tocam ceapa si apoi o calim, adaugam morcovul ras fin si apoi orezul. Ciupercile tocate marunt se calesc separate in unt pana scade bine zeama. Se adauga la orezul calit condimentele, ciupercile calite si albitura rasa mic. Se tin pe foc ceva vreme apoi se adauga 1 lingura pasta de tomate amestecata cu pulpa de rosii si marar tocat. Dupa ce s-a racit compozitia se umplu ardeii. Se calesc un pic ardeii dupa ce li s-a pus capacul si se adauga supa de pasare sau apa peste ei cat sa-I acopere cu doua degete. Spre sfarsit cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate dizolvata in rosii date prin razatoare si marar. Se servesc atat reci cat si calzi
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii