Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
8 buc. ardei grasi, 2 buc. morcovi, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 3-4 buc. rosii, 1 lingura zahar, 3 linguri ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Ardeii, carora li s-a scos in prealabil cotorul, se pun 1-2 minute in apa clocotita, putin sarata; se scot apoi pe o sita ca sa se scurga. Dupa aceea, se pune umplutura, se asaza pe un rind in cratita se toarna deasupra apa sau supa de carne, se adauga unt sau ulei si bulion de rosii si se lasa sa fiarba inabusit cu capac, in cuptor sau pe plita, timp de 30-40 minute. Pentru prepararea umpluturii de legume se taie pai morcovul, patrunjelul si ceapa si se prajesc in ulei, se adauga apoi rosii proaspete curatate de seminte si pielita, taiate marunt, se presara putin zahar, sare, piper si se prajesc.
Daca ardeii se servesc calzi la masa, se toarna deasupra un sos de smintina. Ardeii se pot servi si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se curata ardeii de cotoare si se lasa sa se scurga de apa.
Intr-o cratita antiaderenta se incalzesc
4 voturi
3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pentru că suntem în postul Sfintei Maria, mâncărurile din această perioadă vor fi de post așa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010
Super !