Intr-o tigaie se caleste ceapa cu morcovul(ras pe razatoarea mica)si ciupercile .Dupa ce s-au calit se adauga orezul si putina apa sa se unfle orezul.Se da deoparte se adauga sare,piper,delicat,verdeata.Se lasa l-a racit apoi umplem ardeii.Se pun capace de rosii si se pun la fiert intr-un vas cu apa.Dupa ce au fier se scurge zeama se amesteca cu o lingura de bulion si o lingurita faina si se pune inapoi peste ardei.Se mai fierb 10-15 min si se pune verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii