Se curata ardeii de seminte, separat se pune la calit in ulei orezul cu ceapa si ciupercile, dupa ce se calesc cam 5 minute, se adauga o cescuta mica de apa, Maggi Secretul Gustului Intensavor, piperul. Cu amestecul astfel obtinut se umplu ardeii, se pun ardeii intr-o cratita cu putin ulei, se aseaza pe foc si se pune capacul, se lasa cam 5 minute dupa care se pune apa cat sa se acopere ardeii, se lasa pana da un clocot dupa care se baga la cuptor, cand sunt aproape gata, se adauga pasta de tomate. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii