Ardei umpluti cu orez si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg Ardei Gras
  • 150 gr Orez
  • 250 gr Ciuperci
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 50 gr Pasta de tomate
  • 50 ml Ulei
  • 5 gr Sare
  • 5 gr Piper
  • 1 buc Ceapa

Mod de preparare

Se curata ardeii de seminte, separat se pune la calit in ulei orezul cu ceapa si ciupercile, dupa ce se calesc cam 5 minute, se adauga o cescuta mica de apa, Maggi Secretul Gustului Intensavor, piperul. Cu amestecul astfel obtinut se umplu ardeii, se pun ardeii intr-o cratita cu putin ulei, se aseaza pe foc si se pune capacul, se lasa cam 5 minute dupa care se pune apa cat sa se acopere ardeii, se lasa pana da un clocot dupa care se baga la cuptor, cand sunt aproape gata, se adauga pasta de tomate. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor