Se spala ardeii, se taie in doua si se curata de seminte si nervuri. Cei 2 ardei rosii si cei 2 ardei verzi se taie cubulete mici. Se amesteca bine orezul fiert cu ouale tocate marunt, cu ceapa taiata, cu cubuletele de ardei si cu patrunjelul. Se sareaza si se pipereaza. Se incinge cuptorul la 180°C. In jumatatile de ardei ramase intregi se picura putin ulei de masline, dupa care se umplu cu amestecul de orez oua, ceapa si ardei. Se unge o forma cu putin ulei de masline, se asaza jumatatile de ardei umplute si se coc circa 40 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii