autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu piure de fasole alba

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 portii): 4 ardei grasi galbeni, , 250 g fasole alba fiarta si scursa, , 4 linguri ulei de masline, , 6 fire maghiran, , 1 catel de usturoi, , 1 lingura pasta de tomate, , sare, , 2-3 linguri pasta de masline negre, , putin ulei pentru prajit maghiranul.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se coc ardeii pe plita, se pun intr-o punga de plastic si, dupa ce s-au racit, se cojesc de pielita. Se taie ardeii in doua, se indeparteaza nervurile si semintele si se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se freaca fasolea (sau se mixeaza) cu 2 linguri de ulei, se aleg frunzulitele de pe 3 fire de maghiran si se preseaza usturoiul curatat. Se amesteca piureul de fasole cu usturoiul, frunzulitele de maghiran si pasta de tomate si se gusta de sare. Se taie ardeii copti in bucati potrivite si se ung cu piureul de fasole. Pasta de masline se amesteca cu uleiul ramas, se ia din ea cate-o lingurita si se pune peste ardei. Firele de maghiran puse deoparte se prajesc in ulei, la foc potrivit, si se aseaza - ca decor - deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu piure de fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Curatati spanacul de codite si apoi spălaţi frunzele sub jet de apă.Puneti apa la fiert si daţi-i

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Spalam si curatam ficatul de pielite. Il taiem bucatele pe care le punem in lapte. Curatam si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 portii): 4 ardei grasi galbeni
  • 250 g fasole alba fiarta si scursa
  • 4 linguri ulei de masline
  • 6 fire maghiran
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • 2-3 linguri pasta de masline negre
  • putin ulei pentru prajit maghiranul.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi cu smantana si marar & ciuperci sote