autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu piure de fasole alba

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 portii): 4 ardei grasi galbeni, , 250 g fasole alba fiarta si scursa, , 4 linguri ulei de masline, , 6 fire maghiran, , 1 catel de usturoi, , 1 lingura pasta de tomate, , sare, , 2-3 linguri pasta de masline negre, , putin ulei pentru prajit maghiranul.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se coc ardeii pe plita, se pun intr-o punga de plastic si, dupa ce s-au racit, se cojesc de pielita. Se taie ardeii in doua, se indeparteaza nervurile si semintele si se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se freaca fasolea (sau se mixeaza) cu 2 linguri de ulei, se aleg frunzulitele de pe 3 fire de maghiran si se preseaza usturoiul curatat. Se amesteca piureul de fasole cu usturoiul, frunzulitele de maghiran si pasta de tomate si se gusta de sare. Se taie ardeii copti in bucati potrivite si se ung cu piureul de fasole. Pasta de masline se amesteca cu uleiul ramas, se ia din ea cate-o lingurita si se pune peste ardei. Firele de maghiran puse deoparte se prajesc in ulei, la foc potrivit, si se aseaza - ca decor - deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu piure de fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 portii): 4 ardei grasi galbeni
  • 250 g fasole alba fiarta si scursa
  • 4 linguri ulei de masline
  • 6 fire maghiran
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • 2-3 linguri pasta de masline negre
  • putin ulei pentru prajit maghiranul.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Porc cu ceapa carmelizata