autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu piure de fasole alba

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 portii): 4 ardei grasi galbeni, , 250 g fasole alba fiarta si scursa, , 4 linguri ulei de masline, , 6 fire maghiran, , 1 catel de usturoi, , 1 lingura pasta de tomate, , sare, , 2-3 linguri pasta de masline negre, , putin ulei pentru prajit maghiranul.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se coc ardeii pe plita, se pun intr-o punga de plastic si, dupa ce s-au racit, se cojesc de pielita. Se taie ardeii in doua, se indeparteaza nervurile si semintele si se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Se freaca fasolea (sau se mixeaza) cu 2 linguri de ulei, se aleg frunzulitele de pe 3 fire de maghiran si se preseaza usturoiul curatat. Se amesteca piureul de fasole cu usturoiul, frunzulitele de maghiran si pasta de tomate si se gusta de sare. Se taie ardeii copti in bucati potrivite si se ung cu piureul de fasole. Pasta de masline se amesteca cu uleiul ramas, se ia din ea cate-o lingurita si se pune peste ardei. Firele de maghiran puse deoparte se prajesc in ulei, la foc potrivit, si se aseaza - ca decor - deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu piure de fasole alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tochitura Cirio

Tochitura Cirio

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste. Usturoiul se taie marunt si se pune peste

106 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci in straturi

Ghiveci in straturi

Vinetele le spalam si le taiem in cuburi de 2cm si le presaram cu sare groasa si le lasam intr-o

10 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 portii): 4 ardei grasi galbeni
  • 250 g fasole alba fiarta si scursa
  • 4 linguri ulei de masline
  • 6 fire maghiran
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • 2-3 linguri pasta de masline negre
  • putin ulei pentru prajit maghiranul.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza de bruxelle