Ardei umpluti cu quinoa la Slow Cooker Crock-Pot – de post

Timp pregatire
260 minute
Complexitate
redusa
Ardei umpluti cu quinoa la Slow Cooker Crock-Pot – de post

Ingrediente

  • 4-6 bucati ardei gras
  • 200g quinoa nefiarta
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 ceapa
  • 4-6 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita chimion
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • sare
  • 200g cascaval de post (optional)
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Taiem capacele ardeilor si ii curatam de seminte.

Intr-un bol combinam quinoa, fasolea, pasta de rosii, ceapa tocata marunt, condimentele si o mana de cascaval ras.

2. Umplem ardeii cu mixtura creata si ii punem in vasul ceramic al aparatului de gatit Crock-Pot.

Turnam un pahar de apa pe langa ardei, setam aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura pe HIGH si gatim timp de 4 ore. La final, indepartam capacul, presaram putin cascaval si patrunjel proaspat tocat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor