Ardei umpluti cu quinoa la Slow Cooker Crock-Pot – de post

Timp pregatire
260 minute
Complexitate
redusa
Ardei umpluti cu quinoa la Slow Cooker Crock-Pot – de post

Ingrediente

  • 4-6 bucati ardei gras
  • 200g quinoa nefiarta
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 ceapa
  • 4-6 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita chimion
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • sare
  • 200g cascaval de post (optional)
  • patrunjel

Mod de preparare

1. Taiem capacele ardeilor si ii curatam de seminte.

Intr-un bol combinam quinoa, fasolea, pasta de rosii, ceapa tocata marunt, condimentele si o mana de cascaval ras.

2. Umplem ardeii cu mixtura creata si ii punem in vasul ceramic al aparatului de gatit Crock-Pot.

Turnam un pahar de apa pe langa ardei, setam aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura pe HIGH si gatim timp de 4 ore. La final, indepartam capacul, presaram putin cascaval si patrunjel proaspat tocat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura