1. Taiem capacele ardeilor si ii curatam de seminte.
Intr-un bol combinam quinoa, fasolea, pasta de rosii, ceapa tocata marunt, condimentele si o mana de cascaval ras.
2. Umplem ardeii cu mixtura creata si ii punem in vasul ceramic al aparatului de gatit Crock-Pot.
Turnam un pahar de apa pe langa ardei, setam aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura pe HIGH si gatim timp de 4 ore. La final, indepartam capacul, presaram putin cascaval si patrunjel proaspat tocat.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii