Ingrediente
15 ardei grasi, 1 kg carne tocata de porc, 1 pahar 250 ml orez, 1/2 pahar apa, 3 oua, 2 linguri de marar uscat, 1 lingura boia ardei dulce, 2 linguri vegeta sau sare dupa gust, 1 ceapa mare sau doua mici, smantana, Sos de rosii pentru ardei, 2 linguri de faina, 3 linguri pasta rosii, piper, 1 lingurita zahar
Dificultate: Medie | Timp: 1h
13 voturi
Mod de preparare
Ardeii se pun la fiert unul cate unul in apa clocotita cu sare.Se fierb 25 minute.Intre timp se prepara sosul de rosii din faina,pasta de rosii,piper,zahar si daca mai trebuie sare.Se amesteca toate ingredientele si se subtiaza cu zeama in care au fiert ardeii.Nu se foloseste ulei la acest sos deoarece carnea de porc lasa grasime.Se toarna sosul astfel obtinut peste ardei si se mai fierb 5 minute.In timpul fierberii,pentru a nu se prinde se
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010
Super !