Cureti ardeii de cotor, speli si-i lasi sa se scurga. Varza o toci marunt ca pentu salata. Morovul il dai pe rzatoarea mare.Ciupercile taiate marunt, le fierbi 20 minute cu cimbru si putina sare.
Scurgi ciupercile si le calesti 10 minute impreuna cu varza si morcovul.Cat sa se moaie legumele. Umplii ardeii cu aceasta comozitie, acoperi cu frunza de vita de vie.Pe fundul borcanului asezi frunze de hrean, visin,stejar.
Asezi ardeii in borcan,pana se umpe borcanul.Printre ardei asezi bucati de hrean.Asezi un strat de frunze si deasupra ardeilor.
Faci o saramura fiarta din: 2 l apa, 2 linguri sare mare, piper, dafin,boabe de mustar.Torni saramura fierbinte pana la umplerea borcanului, acoperi cu celofan, invelesti borcanul cu patura pana a doua zi.Se pastreaza in beci. Servesti ca muratura.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii