Vinetele coapte se taie in bucati mari, dupa ce au fost curatate; ceapa se taie marunt; usturoiul se da pe razatoarea mica. Toate acestea se pun la calit intr-o tigaie, cu putin ulei si sare dupa gust. Ardeii se spala si se taie pe jumatate in lung, se scot semintele, dar se lasa coditele pentru decor. Rosiile se taie felii si se pun la calit in uleiul in care au fost calite vinetele. Ardeii curatati se calesc si ei cat sa prinda culoare si sa se inmoaie putin. Se umple fiecare jumatate de ardei cu sala de vinete si se decoreaza cu felii de rosii coapte.Se pot pune ardeii in tava pentru a se da putin la cuptor.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii