autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti de post

Autor: toma ioan cosmin (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: toma ioan cosmin (Maestru bucatar)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
8 buc. ardei grasi, 2 buc. morcovi, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 3-4 buc. rosii, 1 lingura zahar, 3 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ardeii, carora li s-a scos in prealabil cotorul, se pun 1-2 minute in apa clocotita, putin sarata; se scot apoi pe o sita ca sa se scurga. Dupa aceea, se pune umplutura, se aseaza pe un rnd in cratita se toarna deasupra apa, se adauga ulei si bulion de rosii si se lasa sa fiarba inabusit cu capac, in cuptor sau pe plita, timp de 30-40 minute. Pentru prepararea umpluturii de legume se taie pai morcovul, patrunjelul si ceapa si se prajesc in ulei, se adauga apoi rosii proaspete curatate de seminte si pielita, taiate marunt, se presara putin zahar, sare, piper si se prajesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti de post

Ardei umpluti de post

Se spala ardeii cu apa rece. Se taie capace, adica partea cu codita. Se inlatura peretii interiori

6 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti de post

Ardei umpluti de post

Orezul se lasa cu apa fierbinte 10minute apoi se spala bine. Se caleste ceapa taiata marunt in uleiul

16 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 8 buc. ardei grasi
  • 2 buc. morcovi
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. ceapa
  • 3-4 buc. rosii
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Snitele de vinete