autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti,fierti in sos de rosii

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 mai 2010

Ingrediente
8-10 ardei verzi mai carnosi., 1 kg carne macra de pui, piele si fara os(eu am pus piept de pui)., 1 ceascuta de orez Basmati-Harj(orez selectionat)., 1 cutie de rosii tocate in bulion Pomodore., 1 litru de suc de rosii., sare, roz proaspat macinat,tarhon si rozmarin verde din recolta proprie.

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

33 voturi

Mod de preparare

Curatam de seminte ardeiul gras,dupa ce taiem capacelul cu mare atentie.Acel capacel il vom folosi la fierberea ardeilor,pe post de capacel.Spalam ardeii si ii vom pregati de umplut cu carne din piept de pui,pe care am tocat-o la robot.In carnea tocata adaugam o cescuta de orez(cam 6 sau 7 linguri de orez),condimentele mai sus mentionate,dar de aceasta data am pus si cateva frunzulite verzi de rozmarin,tocate cat mai fin, ca sa-i dea o savoare deosebita.Orezul l-am spalat in prealabil si l-am lasat la scurs intr-o strecuratoare.Asezam ardeii umpluti in cratita in care ii vom fierbe si vom adauga 1 litru de suc de rosii,iar pe deasupra vom pune rosiile tocate in suc de rosii.Vom baga cratita la cuptor pentru cel putin 90 de minute la foc domol.Trebuie ca sosul sa scada,iar prin fierbere acest sos se va ingrosa,iar ardeii vor avea un gust deosebit.Ardeiul umplut poate fi servit cu smantana,iaurt sau un lapte batut mai gros.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti,fierti in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii

Spalam ardeii, le scotem capacele ( dar le pastram) si ii scuturam da toate semintele. Dovleceii

1 vot    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Ficat de porc cu ceapa

Ficat de porc cu ceapa

Se taie felii si se spala ficatul. Ceapa si ardeiul se taie fideluta si se pun in tigaia incinsa

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

    ca de obicei... o bunatate...

  • Fara foto

    Andriescu Victorita , 23 august 2013

    asta am facut eu azi sint super

  • Fara foto

    Ionica Nec , 23 august 2013

    uper chiar asa il pregatesc si eu.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Multumesc frumos pentru comentariile facute dragele mele.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Imi plac foarte mult ardeiiumpluti.Draga Carmen, ardeii tai arata minunat. Imi lasa gura apa. Yami,yami

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Super bun!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      O bunatate...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      Mamaaaaaaaaaaa ce bunatate ! Cum sa nu mananci asa ceva ? Normal ca flacaii tai au lins farfuriile...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      Cred ca sunt foarte buni !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      Deliciosi si ce frumos i-ai servit.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Multumesc pentru comentariile facute.Acesti ardei fierti in suc de rosii,au iesit o bunaciune.Aveam de gand de mult sa fac in suc de rosii,dar acum ca sa-i fac pe baietii mei sa manance,am facut-o si nu imi pare rau.Au mancat si au spus sa le mai fac,ca au iesit tare buni.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Folosesc des rozmarinul,dar niciodata nu l-am pus la ardei umpluti;multumesc de idee.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Foarte gustos, foarte frumos!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      O bunãtate!!!deja i-mi lasã gura apã!mai ales cu legume adevãrate,i-mi este dor.....

    • Fara foto

      licu pop , 21 mai 2010

      Ador ardei umpluti!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

33 voturi

Ingrediente

  • 8-10 ardei verzi mai carnosi.
  • 1 kg carne macra de pui, piele si fara os(eu am pus piept de pui).
  • 1 ceascuta de orez Basmati-Harj(orez selectionat).
  • 1 cutie de rosii tocate in bulion Pomodore.
  • 1 litru de suc de rosii.
  • sare, roz proaspat macinat,tarhon si rozmarin verde din recolta proprie.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

valentina ionita (Chef de cuisine)

ca de obicei... o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu ardei copti si smantana
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania