autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2013

Ingrediente
15 ardei, 6-7 rosii mari de gradina, 350 gr kaizer, 750 gr carne tocata de curcan, 1 canita orez, 4 cepe mari, 2-3 morcovi, 1 ardei kapia, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 3/4 cana ulei, 3 linguri pasta de tomate, sare, piper, cimbru uscat, 1 ou

Dificultate: Ridicata Timp: 3h

8 voturi

Mod de preparare

Ardeii ii spalam, le taiem capacul( pe care il pastram) si ii curatam de seminte.
Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.
Morcovul il decojim, il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Ardeiul kapia il curatam de seminte si il dam pe razatoare.
Punem uleiul la incins.
Adaugam ceapa si o inabusim 5 minute, apoi si morcovul.
Incorporam pasta de tomate si mai lasam 2 minute pe foc.
Orezul il spalam in 2-3 ape, apoi il punem intr-un bol.
Peste punem carnea, amestecul de morcov cu ceapa, kapia razuita.
Verdeata o spalam si o tocam marunt.
O punem in umplutura, condimentam cu sare, piper, putin cimbur uscat.
Adaugam si oul, apoi cu o lingura de lemn amestecam compozitia.
Cu o lingurita umplem ardeii cu aceasta compozitie pregatita si le punem capacul la loc.
Rosiile le spalam si le taiem felii rotunde.
Asezam intr-o oala felii de rosii, cateva felii de kaizer, un fir de marar apoi ardei umpluti si tot asa pana terminam ardeii.
Ultimul strat trebuie sa fie format din felii de rosii.
Acoperim cu apa ardeii, punem un capac si ii bagam in cuptorul incins.
Ii lasam pana sunt bine facuti.
Cand sunt gata ii scoatem sa se racoreasca putin, apoi servim.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti pe pat de rosii si kaizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de canard: Frecati pulpele de rata cu usturoi strivit. Amestecati intr-un vas de sticla

6 voturi    7 comentarii
5h
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Pentru ca am "copt"'mai multe chiftelute, m-am gandit , jumatate din ele sa le marinez. Au iesit

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

    Elena, Valentina ma bucur mult ca va plac!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

    Wow, ce deliciosi!!!

  • Fara foto

    Stefanoaia Elena , 06 august 2013

    deliciosi..................

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 19 februarie 2013

      Multumesc Constanta!

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

      Incerc si eu sa mai invat Elena cu aranjamentul..inca sunt la stadiul de invatat!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

      vai ce frumos prezentat!

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2013

      Multumesc mult pentru apreciere Cely!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

      Deliciosi. Frumoasa prezentare.

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

      Multumesc mult pentru apreciere!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

      Mmmmm, Rocsy, ce bine arata si suna!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2013

      Imi place , si eu folosesc tot carne de curcan sau piept de pui...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

3h

8 voturi

Ingrediente

  • 15 ardei
  • 6-7 rosii mari de gradina
  • 350 gr kaizer
  • 750 gr carne tocata de curcan
  • 1 canita orez
  • 4 cepe mari
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 3/4 cana ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Elena, Valentina ma bucur mult ca va plac!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mancare de varza alba cu carne de porc