Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă.
Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc, în câteva linguri cu ulei, până se pătrund bine. Se adaugă sucul de roşii şi se omogenizează. După ce s-a răcit totul, se adaugă carnea tocată, verdeţurile si se presară sare şi piper după gust.
Se amestecă ingredientele pâna obţinem o pasta omogenă cu care se umplu ardeii.
Roşiile se spala şi se taie sub formă de căpăcele pentru a se pune la capetele ardeilor umpluţi.
Aşezăm ardeii în crok pot, adăugăm borşul de putină şi setăm modul HIGH pentru aproximativ 3-4 ore. Dacă este necesar, prelungim timpul.
Se servesc, după bunul plac, cu smantana şi ardei iute.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii