Ceapa se toaca,iar morcovii ,prazul si telina se taie felii subtiri.Jumatate din cantitatea de ceapa se caleste in unt,apoi se adauga morcovii,prazul si telina si se mai caleste 3 minute.Se toarna 1/2 din cantitatea de supa ,se pun buchetelele de broccoli,se sareaza ,se pipereaza si se fierbe cca. 3 minute.
Ardeii grasi se taie in doua si se curata de cotoare si seminte.
Carnea tocata se prajeste in ulei pana se faramiteaza.Se adauga legumele si cascavalul si se amesteca bine.Cu aceasta compozitie umplem ardeii.Asezam ardeii intr-o forma,impreuna cu supa si ceapa ramasa si dam forma la cuptor ptr. 30 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii