Ceapa se toaca,iar morcovii ,prazul si telina se taie felii subtiri.Jumatate din cantitatea de ceapa se caleste in unt,apoi se adauga morcovii,prazul si telina si se mai caleste 3 minute.Se toarna 1/2 din cantitatea de supa ,se pun buchetelele de broccoli,se sareaza ,se pipereaza si se fierbe cca. 3 minute.
Ardeii grasi se taie in doua si se curata de cotoare si seminte.
Carnea tocata se prajeste in ulei pana se faramiteaza.Se adauga legumele si cascavalul si se amesteca bine.Cu aceasta compozitie umplem ardeii.Asezam ardeii intr-o forma,impreuna cu supa si ceapa ramasa si dam forma la cuptor ptr. 30 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii