autor:

Epure Mariana

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Aripa de curcan cu legume la Doubletta

Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Epure Mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Ingrediente
1 aripa de curcan mare, 2 morcovi, bucati de radacina de patrunjel, pastarnac si telina, 1/2 dovlecel verde, 1 ardei mic portocaliu si unul rosu, cateva rondele de praz verde, frunze de patrunjel verde tocat, 2-3 linguri ulei masline, sare, 1 foaie de dafin, cateva linguri de smanatana, pt.decor o felie mare de cascaval Hochland si 8 boabe de strugure verde (eu am avut tata oii care e si parfumat)

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert aripa de curcan in apa cu putina sare in tigaia adanca Doubletta.Deasupra se pune sita pt.aburi si pe ea bucati mari, curatate, de legume.

Se lasa 1/2 ora.Apoi se desface carnea de pe osul aripii si se adauga in tigaia adanca.Se adauga si legumele de la aburi si se acopera cu tigaia mica.

Spre sfarsit, cand sosul a scazut, se adauga foaia de dafin si cateva linguri de smanatana.Se mai lasa cateva minute si e gata.Se aseaza pe o farfurie alba felia de cascaval taiat in 4 triunghiuri si pe fiecare se pun 2 boabe de strugure verde.In mijloc se pune cu lingura o gramajoara din sosul de curcan cu legume sotate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripa de curcan cu legume la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Imam bayildi

Imam bayildi

Vinetele de spala apoi se taie in doua pe lung. Se curata o fisie din coaja apoi se pun in apa rece

15 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Cotletul de miel spalat si sters de apa se portioneaza, apoi se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    MMmmmmmmmmmm este o nebunie!!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 aripa de curcan mare
  • 2 morcovi
  • bucati de radacina de patrunjel
  • pastarnac si telina
  • 1/2 dovlecel verde
  • 1 ardei mic portocaliu si unul rosu
  • cateva rondele de praz verde
  • frunze de patrunjel verde tocat
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare
  • 1 foaie de dafin
  • cateva linguri de smanatana
  • pt.decor o felie mare de cascaval Hochland si 8 boabe de strugure verde (eu am avut tata oii care e si parfumat)

Raporteaza reteta

Retete
de Epure Mariana
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    2 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de oua

Salata de oua

Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat,

9 voturi    5 comentarii
15 min
Salate din oua
Budinca de mamaliga

Budinca de mamaliga

Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte,

4 voturi    7 comentarii
35 min
Budinci
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

MMmmmmmmmmmm este o nebunie!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi cu oua tari „à la Béchamel”