Se pune la fiert aripa de curcan in apa cu putina sare in tigaia adanca Doubletta.Deasupra se pune sita pt.aburi si pe ea bucati mari, curatate, de legume.
Se lasa 1/2 ora.Apoi se desface carnea de pe osul aripii si se adauga in tigaia adanca.Se adauga si legumele de la aburi si se acopera cu tigaia mica.
Spre sfarsit, cand sosul a scazut, se adauga foaia de dafin si cateva linguri de smanatana.Se mai lasa cateva minute si e gata.Se aseaza pe o farfurie alba felia de cascaval taiat in 4 triunghiuri si pe fiecare se pun 2 boabe de strugure verde.In mijloc se pune cu lingura o gramajoara din sosul de curcan cu legume sotate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii