Carnea se spala,se trece prin flacara pe toate partile...
Ceapa si usturoiul se toaca marunt,se adauga mustarul,ketchup-ul si condimentele...,dupa care se pune uleiul si vinul,amestecand bine compozitia formata...Eu pun toate ingredientele la blender si le mixez bine de tot..
Intr-o punga alimentara se aseaza carnea,turnam amestecul din blender peste carne .Legam punga si o lasam la frigider cateva ore bune...de regula pregatesc de seara,pentru a doua zi..
Intr-o tava sau un vas termorezistent,ce urmeaza a fi introdus la cuptor... se rastoarna continutul pungii,asezam frumos bucatile de carne.
Si dam tava/vasul..la cuptor la foc moderat pentru 1 ora/1 ora jumatate in functie de tipul cuptorului..
Se mai intorc bucatile de carne din cand in cand,iar cu o lingura se pune lichid din tava peste carne ..
Sunt delicioase ,fragede si foarte aromate...:))se servesc cu garnitura de cartofi,orez,legume.. si salata.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii