Aripi de pui cu legume la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Aripi de pui cu legume la cuptor

Ingrediente

  • 600-700 g aripi de pui
  • 500 g cartofi
  • 400 g ciuperci champignon
  • 3-4 rosii
  • 3 morcovi potriviti ca marime
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml de ulei
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Se spala carnea si se condimenteaza dupa gustul fiecaruia(eu de obicei fac un amestec din sare, piper, delicat Knorr si boia). Se pune intr-o tava jumatate din cantitatea de ulei apoi de aseaza carnea, peste care se presara usturoi pisat. Deasupra se pune ceapa tocata, morcovii taiati rondele, cartofii taiati felii,ciupercile taiate felii si rosiile taiate in 4 sau in 6. Se condimenteaza legumele cu un praf de sare si se stropeste totul cu restul de ulei.Se pune in tava o jumatate de pahar de apa apoi se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor pentru 45 minute. Dupa ce au trecut cele 45 minute se ia folia jos si se mai lasa 15 minute in cuptor ca sa se rumeneasca putin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor