Intr-o punga de plastic se amesteca faina cu usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust.
Aripile de pui spalate si sterse bine se pun in punga pe rand sau impreuna.
Punga se leaga la capat sau se tine cu mana si se agita,se plimba pana cand aripile vor fi acoperite complet de amestecul din punga.
Aripile de pui astfel "invelite" se vor praji, se vor frige in ulei incins la foc potrivit .Se va folosi ulei atat cat vor fi acoperite aripioarele noastre si astfel vor iesi aurii si crocante.Dupa prajire se vor scoate pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii