autor:

Fara foto

» » Fripturi

ARIPI DE PUI LA CUPTOR !

Autor: MATRESCU Andreea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MATRESCU Andreea (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 februarie 2007

Ingrediente
-sos de soia ( 100 ml), -miere de albine ( 2 linguri), -800 grame aripi de pui, -3 linguri de otet, -3 catei de ustroi, -piper, -sare, -ulei,

Dificultate: Medie Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Aripile se lasa la marinat o noapte sau 8 ore, daca te grabesti, dupa care se scot din sos si se pun intr-o tava care va merge la cuptor cu putin ulei. Se acopera cu aluminiu si se lasa la cuptor 20 minute, la 180 grade. Dupa care se ia foaia de aluminiu, se intoarce si se mai lasa 20 minute. Se reintroduce la cuptor dupa ce au fost unse din nou cu sosul din tava. Pana se fac se mai poti unge din cand in cand cu sos. Se pot servi cu cu orez sau cartofi.
Va doresc pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "ARIPI DE PUI LA CUPTOR !" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aripi de pui cu legume la cuptor

Aripi de pui cu legume la cuptor

Se spala carnea si se condimenteaza dupa gustul fiecaruia(eu de obicei fac un amestec din sare, piper,

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Aripi de pui cu cartofi si sos la cuptor

Se spala carnea, se usuca si se asaza intr-o tava (se pune prima pentru ca fierbe mai greu). Peste

6 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

  • -sos de soia ( 100 ml)
  • -miere de albine ( 2 linguri)
  • -800 grame aripi de pui
  • -3 linguri de otet
  • -3 catei de ustroi
  • -piper
  • -sare
  • -ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlete de porc cu mudei si mamaliguta