Aripile(fara partea osoasa,care se arunca) se taie in 2,apoi se spala.
Se face o \"marinata\" din primele 9 ingrediente:usturoi,sare(daca e nevoie),piper,boia dulce,boia iute,soya sos,vin,ketchup,ulei de masline.
Se pun aripile in marinata asta si se lasa 5-6 ore;eu le las peste noapte(in frigider,acoperite).
A 2-a zi,se dau prin faina(una cite una),apoi le punem intr-un castron;turnam peste ele ouale amestecate bine cu mustarul,putina sare si putin piper;amestecam bine;
pe urma luam aripile,una cite una si le dam prin pesmet.
Cind toate aripile sint gata,le prajim;se pun,apoi pe un servetel absorbant.
Se servesc fierbinti cu diferite garnituri,salate.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii