Aripile se spala si se pun pe un servet sa se zvante putin. Intr-un vas se amesteca faina, boia, sarea si piperul. Aripile se dau prin acest amestec pana sunt complet acoperite. Dupa aceasta se aseaza pe un gratar, si se pun in cuptorul incalzit in prealabil, la aprox 250 C. Se coc intre 15-20 de minute, sau pana formeaza o crusta crocanta. La jumatatea procesului de coacere, aripile se intorc, pentru a se rumeni uniform.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii