autor:

doru simona

» » Mancaruri cu carne

Aripi de pui si conopida pane

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2010

Ingrediente
* aripi de pui, * conopida, * ou, * faina, * pesmet, * cascaval/branza telemea, * ulei pentru prajit, * sare piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Ingredientele sunt in functie de cate portii doriti. eu am folosit 8 aripioare de pui , o conopida mica, 3 oua.

Am procedat astfel: aripile de pui le.am spalat , le.am taiat varfurile si le.am pus la fiert in apa cu sare. Le.am spumat si le.am lasat sa fiarba cam 30 min.

Conopida se desface buchetele , se spala sis e fierbe in apa cu sare cca 5-10 min , se incearca cu furculita. nu se fierb insa prea tare. sa ramana usor crocante.

Ouale le batem bine cu sare , piper si cascaval sau branza rasa, cam 2 linguri.

punem pe farfurie faina iar in alta farfurie pesmetul.

Scoatem pe o farfurie aripioarele si conopida fiarta si trecem sa le afcem pane astfel: dam mai intai prin faina , apoi ou si la sf prin pesmet si punem in tigaie in ulei incins si al foc mai iute. tb doar sa se rumeneasca frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta si se servesc calde alaturi de garnitura la alegere. Eu le.am servit cu piure de cartofi si salata de ridichii negre.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui si conopida pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu hrisca si legume

Ciocanele de pui cu hrisca si legume

1.Spalati bine ciocanelele de pui,apoi le asezati intr-un castron si le condimentati cu Vegeta.Le

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocana de cartofi cu piept de pui

Tocana de cartofi cu piept de pui

Spalam puiul, il tmponam cu un servetel apoi il taiem bucati potrivite. Ceapa verde o taiem roondele,

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2013

    Foarte apetisant

  • Fara foto

    Proca Constanta , 23 noiembrie 2013

    Foarte apetisant

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2010

    Am venit si aici hi,hi,hi, dupa miros...forte bune.*****

    • doru simona

      doru simona (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2010

      da f bune

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2010

      Foarte bune si apetisante.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2010

      Ce bine arata ,cred ca sunt super !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte apetisant

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie