Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea de varză cu carne. Se pune la fiert separat.
Când varza este fiartă şi carnea de raţă de asemenea... le-am pus într-un vas de lut, în care, de obicei fierb sarmalele. Deci am pus în vasul de lut un strat mare de varză fiartă (cam 3/4 din toată varza), nişte roşii cherry, puţin pătrunjel proaspăt tocat, apoi carnea şi apoi restul de varză, iarăşi nişte roşii cherry frunzele de dafin şi puţin pătrunjel tocat. Am combinat puţină zeamă de carne cu zeamă de varză şi am adăugat bulionul, boabele de piper, delikatul şi apoi l-am turnat în vas.
Am dat totul la cuptor pentru o oră.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii