autor:

adrianneag

» » Mancaruri cu carne

Aripi picante la gratar

Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
Aripioare de pui- 1 kg - mustar iute, boia de ardei iute, piper si ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se iau aripioarele, se pun intr-un castron. Peste ele se varsa un amestec format din 5 linguri de mustar iute, un varf de cutit de piper si o lingurita de boia iute. Se amesteca bine toate in castron , se pune o folie alimentara peste castron si se tine de pe o zi pe alta la frigider.
A doua zi incingi carbunii pe gratar. Se iau aripioarele si se impacheteaza in triunghi. Se pun pe gratar si se tin atat timp cat trebuie sa se patrunda - in functie de puterea carbunilor.
Se servesc cu garnitura de cartofi natur si sos de usturoi cu smantana.
Pofta buna.
P.S. Atentie gurmanzi : luati un digestiv inainte
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi picante la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripi de pui picante, la gratar, in saramura

Aripi de pui picante, la gratar, in saramura

Obs: Torefierea boabelor de coriandru si chimen presupune prajirea uscata a acestora cca 1-2 min,

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete la gratar
Pui cu ciuperci

Pui cu ciuperci

Se portioneaza carnea de pui, se condimenteaza si dupa 10 minute se pune la prajit in ulei, intorcandu-se

25 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    O bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Aripioare de pui- 1 kg - mustar iute
  • boia de ardei iute
  • piper si ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de adrianneag
Muraturi asortate la borcan

Muraturi asortate la borcan

Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja. Se

14 voturi    6 comentarii
2h
Conserve si muraturi
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

O bunatate!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chili con carne