autor:

adrianneag

» » Mancaruri cu carne

Aripi picante la gratar

Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
Aripioare de pui- 1 kg - mustar iute, boia de ardei iute, piper si ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se iau aripioarele, se pun intr-un castron. Peste ele se varsa un amestec format din 5 linguri de mustar iute, un varf de cutit de piper si o lingurita de boia iute. Se amesteca bine toate in castron , se pune o folie alimentara peste castron si se tine de pe o zi pe alta la frigider.
A doua zi incingi carbunii pe gratar. Se iau aripioarele si se impacheteaza in triunghi. Se pun pe gratar si se tin atat timp cat trebuie sa se patrunda - in functie de puterea carbunilor.
Se servesc cu garnitura de cartofi natur si sos de usturoi cu smantana.
Pofta buna.
P.S. Atentie gurmanzi : luati un digestiv inainte
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi picante la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripi de pui picante, la gratar, in saramura

Aripi de pui picante, la gratar, in saramura

Obs: Torefierea boabelor de coriandru si chimen presupune prajirea uscata a acestora cca 1-2 min,

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete la gratar
Ardei cu tărhană

Ardei cu tărhană

Prepararea tărhanei: 3 ouă și 500 gr de făină cu puțină sare se frământă până devine

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    O bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • Aripioare de pui- 1 kg - mustar iute
  • boia de ardei iute
  • piper si ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de adrianneag
Muraturi asortate la borcan

Muraturi asortate la borcan

Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja. Se

15 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

O bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui frantuzesc cu bacon si legume