autor:

Diana

» » Mancaruri cu carne

Aripioare chinezesti picante

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Ingrediente
- aripioare de pui, - 3 ardei grasi mari rosii, - 4 cepe medii, - 3 morcovi maricei, - urechi de lemn, - 3 linguri sos soia, - 3 linguri sos picant, - 100 ml apa, - ardei iute, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se spala aripioarele si se pun la prajit in ulei.
Se deshidrateaza ciupercile in apa clocotita. Aveti grija la cantitatea pe care o puneti, pentru ca se umfla ciupercile dupa deshidratare si isi maresc destul de mult volumul.
Se curta legumele si se taie morcovii rondele, ceapa julien si ardeiul in patrate nici foarte mari, nici foarte mici. Se pun la prajit in putin ulei intr-un wok.
Dupa ce s-au perpelit putin, se adauga sosul de soia, sosul picant, apa, ardeiul iute si sare.
Se lasa la fiert putin, insa nu foarte mult, astfel incat legumele sa ramana crocante. Se adauga aripioarele si ciupercile (urechile de lemn) si se mai lasa pe foc cateva minute. Daca este nevoie se mai adauga sare si ardei picant.
Se serveste cu orez chinezesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare chinezesti picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Lali , 23 mai 2014

    Ciupercile se hidrateaza,nu deshidrateaza in apa. In rest,reteta buna , rezultatul bun-bun . In locul sarii eu folosesc sos de soia .

  • Diana

    Diana (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

    A fost fff bun, au confirmat-o si prietenii mei.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    trebuie sa fie f bun!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Foarte aromat!*****

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Trebuie sa fie bun......bravo pt prezentare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • - aripioare de pui
  • - 3 ardei grasi mari rosii
  • - 4 cepe medii
  • - 3 morcovi maricei
  • - urechi de lemn
  • - 3 linguri sos soia
  • - 3 linguri sos picant
  • - 100 ml apa
  • - ardei iute
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de Diana
Tortellini al forno

Tortellini al forno

Se pun tortellini la fiert si se lasa pana sunt aproape fierti. Se taie kaizerul cubulete si se

4 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza
Clatite cu ciocolata si banane

Clatite cu ciocolata si banane

Se pun ouale intr-o oala si se bat. Se adauga faina si zahar. Se amesteca pana cand compozitia se

17 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Lali

Ciupercile se hidrateaza,nu deshidrateaza in apa. In rest,reteta buna , rezultatul bun-bun . In locul sarii eu folosesc sos de soia .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cartofi prajiti cu snitel de pui