autor:

Diana

» » Mancaruri cu carne

Aripioare chinezesti picante

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Ingrediente
- aripioare de pui, - 3 ardei grasi mari rosii, - 4 cepe medii, - 3 morcovi maricei, - urechi de lemn, - 3 linguri sos soia, - 3 linguri sos picant, - 100 ml apa, - ardei iute, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se spala aripioarele si se pun la prajit in ulei.
Se deshidrateaza ciupercile in apa clocotita. Aveti grija la cantitatea pe care o puneti, pentru ca se umfla ciupercile dupa deshidratare si isi maresc destul de mult volumul.
Se curta legumele si se taie morcovii rondele, ceapa julien si ardeiul in patrate nici foarte mari, nici foarte mici. Se pun la prajit in putin ulei intr-un wok.
Dupa ce s-au perpelit putin, se adauga sosul de soia, sosul picant, apa, ardeiul iute si sare.
Se lasa la fiert putin, insa nu foarte mult, astfel incat legumele sa ramana crocante. Se adauga aripioarele si ciupercile (urechile de lemn) si se mai lasa pe foc cateva minute. Daca este nevoie se mai adauga sare si ardei picant.
Se serveste cu orez chinezesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare chinezesti picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mincare de conopida

Mincare de conopida

Spalam pulpele(le putem curata de piele) si le prajim.Intre timp desfacem conopida in buchetele si

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne
sote de ficat

sote de ficat

se pun ficateii in tava dupa ce ia-m spalat, peste ei punem sare,piper,usturoi,ceapa solzisori,vin,ulei,apa

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lali , 23 mai 2014

    Ciupercile se hidrateaza,nu deshidrateaza in apa. In rest,reteta buna , rezultatul bun-bun . In locul sarii eu folosesc sos de soia .

  • Diana

    Diana (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

    A fost fff bun, au confirmat-o si prietenii mei.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    trebuie sa fie f bun!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Foarte aromat!*****

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Trebuie sa fie bun......bravo pt prezentare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • - aripioare de pui
  • - 3 ardei grasi mari rosii
  • - 4 cepe medii
  • - 3 morcovi maricei
  • - urechi de lemn
  • - 3 linguri sos soia
  • - 3 linguri sos picant
  • - 100 ml apa
  • - ardei iute
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de Diana
Tortellini al forno

Tortellini al forno

Se pun tortellini la fiert si se lasa pana sunt aproape fierti. Se taie kaizerul cubulete si se

4 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza
Clatite cu ciocolata si banane

Clatite cu ciocolata si banane

Se pun ouale intr-o oala si se bat. Se adauga faina si zahar. Se amesteca pana cand compozitia se

17 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Lali

Ciupercile se hidrateaza,nu deshidrateaza in apa. In rest,reteta buna , rezultatul bun-bun . In locul sarii eu folosesc sos de soia .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Bogracs