Se spala aripioarele si se pun la prajit in ulei.
Se deshidrateaza ciupercile in apa clocotita. Aveti grija la cantitatea pe care o puneti, pentru ca se umfla ciupercile dupa deshidratare si isi maresc destul de mult volumul.
Se curta legumele si se taie morcovii rondele, ceapa julien si ardeiul in patrate nici foarte mari, nici foarte mici. Se pun la prajit in putin ulei intr-un wok.
Dupa ce s-au perpelit putin, se adauga sosul de soia, sosul picant, apa, ardeiul iute si sare.
Se lasa la fiert putin, insa nu foarte mult, astfel incat legumele sa ramana crocante. Se adauga aripioarele si ciupercile (urechile de lemn) si se mai lasa pe foc cateva minute. Daca este nevoie se mai adauga sare si ardei picant.
Se serveste cu orez chinezesc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii