autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Aripioare condimentate(punga Knorr)

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 aprilie 2010

Ingrediente
12 aripioare de pui., 1 punga tagliatelle (romanesti, de la Spicul)., 2 sau 3 frunze de salata verde (pentru decor)., gogosari murati., 2 sau 3 lingurite de ulei de masline presat la rece., sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin., punga magica-pui fraged la punga cu usturoi(de la Knorr).

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se curata bine si apoi le vom baga in punga magica de la Knorr.Le amestecam bine cu acele condimente din punga si apoi le bagam la cuptor intr-o forma yena conform cu indicatiile de pe punga.Eu le-am tinut 40 de minute,dar inainte sa le introduc in punga magica,le-am uns bine cu ulei de masline presat la rece.Au iesit foarte bune si cu un miros de friptura de te innebunea.Separat am fiert tagliatellele,conform cu instructiunile de pe punga.La acest fel de mancare putem servi si o salata de gogosari murati.Pe tagliatelle putem pune ce condimente dorim,piper roz proaspat macinat,tarhon,rozmarin si ketchup cine doreste.Usor si foarte gustos,se prepara foarte repede.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare condimentate(punga Knorr)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava

Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava

Mod de preparare: Spalam si curatam bine aripioarele de pui,apoi le dam cu ulei de masline extravirgin.Pun

20 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Rulouri cu susan

Rulouri cu susan

Feliez pieptul de pui, bat feliile ca pentru snitel.Asez fasii de ardel si de carnat peste feliile

28 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Am sa ung si eu puiul sau aripioarele cu ulei de masline extravirgin inainte de a le amesteca cu condimentele. Ti-au iesit super.

  • Fara foto

    dicarmencitta1957 , 15 aprilie 2010

    Asa este draga Alice85,ai dreptate am vrut sa spun 50 minute,o sa modific multumesc esti o scumpa.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Foarte bune!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      buna reteta,merita incercata.felicitari

    • Fara foto

      mariana_bondoc , 14 aprilie 2010

      Ce bine arata aripiorele Carmen draga superrrrrr.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 12 aripioare de pui.
  • 1 punga tagliatelle (romanesti
  • de la Spicul).
  • 2 sau 3 frunze de salata verde (pentru decor).
  • gogosari murati.
  • 2 sau 3 lingurite de ulei de masline presat la rece.
  • sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin.
  • punga magica-pui fraged la punga cu usturoi(de la Knorr).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL