Facem o marinata.
Batem ouale cu sarea si piperul, adaugam praful de chilli sau sosul,laptele si apa.
In acest sos introducem jumatatile de aripioare si le lasam citeva ore la marinat.
Dupa ce s-au marinat le tavalim prin faina si le coacem intr-o tigaita cu ulei pina devin rumene si crocante.
Avem nevoie de mai mult ulei,uleiul trebuie sa acopere aripioarele.
Sunt foarte gustoase, sper sa va placa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii