autor:

irina morari

» » Mancaruri cu carne

Aripioare crocante

Autor: irina morari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irina morari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 octombrie 2010

Ingrediente
aripi de pui, 1 paharel lapte, 1 paharel apa, sare, piper(dupa gust), praf chilli sau sos chilli(dupa dorinta), 2 oua, 2 cani faina

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Facem o marinata.

Batem ouale cu sarea si piperul, adaugam praful de chilli sau sosul,laptele si apa.

In acest sos introducem jumatatile de aripioare si le lasam citeva ore la marinat.

Dupa ce s-au marinat le tavalim prin faina si le coacem intr-o tigaita cu ulei pina devin rumene si crocante.

Avem nevoie de mai mult ulei,uleiul trebuie sa acopere aripioarele.

Sunt foarte gustoase, sper sa va placa.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
aripioare  crocante la ceaun

aripioare crocante la ceaun

aripioarele se pirlesc apoi se spala cu apa rece ,le punem intr-un vas si le amestecam cu sare ,piper,boia

15 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Aripioare crocante

Aripioare crocante

Se aseaza aripioarele intr-o tava in care am pus putin ulei, apoi le condimentez cu sare, boia si

2 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Bunee,eu le mai pun in vin cateva ore,sunt dementiale.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2010

    Si noua ne plac! La fel le fac si eu!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • aripi de pui
  • 1 paharel lapte
  • 1 paharel apa
  • sare
  • piper(dupa gust)
  • praf chilli sau sos chilli(dupa dorinta)
  • 2 oua
  • 2 cani faina

Raporteaza reteta

Retete
de irina morari
Pastida (placinta cu ciuperci)

Pastida (placinta cu ciuperci)

Ceapa taiata solzisori o calim impreuna cu ciupercile tocate nu foarte marunt si mazarea cu morcovi.

5 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive
Spaghete chinezesti

Spaghete chinezesti

Legumele sunt feliate foarte subtire. Intr-o tigaie mai intinsa, cu putin ulei calim legumele la

5 voturi    2 comentarii
50h
Aperitive

COSTEO (Chef de cuisine)

Bunee,eu le mai pun in vin cateva ore,sunt dementiale.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tochitura ca la Focsani