autor:

Ramona

» » Fripturi

Aripioare crocante

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
Aripioare, condimente: sare, boia, piper, ulei, o jumatate de pahar de vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se aseaza aripioarele intr-o tava in care am pus putin ulei, apoi le condimentez cu sare, boia si piper, si le pun la cuptor. Dupa 30 min le intorc pe partea cealalta si le condimentez cu sare, boia si piper si pe aceasta parte.Le mai las inca 30 de min. Daca in timpul cit stau la cuptor devin prea seci, le stropesc cu putin vin alb.

Intre timp pregatesc garnitura de cartofi cu care le servesc-cartofi natur, fierti simplu, si cu putin patrujel adaugat dupa ce i-am scurs de apa(eventual si o lingura de ulei de masline).
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aripioare crocante la cuptor

Aripioare crocante la cuptor

Spalam foarte bine aripioarele, le curatam de eventuale resturi de fulgi. Le puteti taia in doua

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi

Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi

Aripioarele crocante: Mai întâi de toate, curăţăm şi spălăm bine aripile, apoi

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2011

    foarte bune!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    O idee buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Arata grozav...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Yummy, ma inscriu la o portie!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aripioare
  • condimente: sare
  • boia
  • piper
  • ulei
  • o jumatate de pahar de vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

11 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

foarte bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Jumari