Se aseaza aripioarele intr-o tava in care am pus putin ulei, apoi le condimentez cu sare, boia si piper, si le pun la cuptor. Dupa 30 min le intorc pe partea cealalta si le condimentez cu sare, boia si piper si pe aceasta parte.Le mai las inca 30 de min. Daca in timpul cit stau la cuptor devin prea seci, le stropesc cu putin vin alb.
Intre timp pregatesc garnitura de cartofi cu care le servesc-cartofi natur, fierti simplu, si cu putin patrujel adaugat dupa ce i-am scurs de apa(eventual si o lingura de ulei de masline).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii