autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Aripioare cu fulgi de porumb

Autor: Titi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Titi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2009

Ingrediente
aripioare de pui, 1-2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1/2 telina, 1 ceapa mica, sare, piper boabe, fulgi de porumb, oua, faina, sare si piper alb, ulei ptr prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se tau in 2 si se pun in apa rece la fiert cu putina sare . Se spumeaza , apoi se adauga zarzavaturile la el si se fierb la foc mic . Se mai adauga sare dupa gust . Cand aripioarele sunt fierte le scoatem deoparte , le lasam un pic la racit si le condimentam cu sare si piper macinat.

Intr-o farfurie spargem 1-2 oua, le batem si punem un pic de sare sau delikat, pe o alta farfurie punem faina alba, iar in alta farfurie punem fulgi de porumb pe care il zdrobim in maini sa se marunteasca un pic. Aripioarele condimentate le tavalim prin faina ,prin ou si apoi prin fulgii de porumb. Se incinge intr-o tigaie uleiul si se prajesc aripioarele pana devin aurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale cu cartofi picanti

Parjoale cu cartofi picanti

Se toaca spata de porc, se adauga cele doua oua, painea care a fost inmuiata in apa, apoi bine stoarsa

10 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu pancetta si mustar

Copanele de pui cu pancetta si mustar

Se curata copanelele de piele si se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit.In aceste taieturi

16 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Escalop de curcan in sos de rosii