Aripioarele se tau in 2 si se pun in apa rece la fiert cu putina sare . Se spumeaza , apoi se adauga zarzavaturile la el si se fierb la foc mic . Se mai adauga sare dupa gust . Cand aripioarele sunt fierte le scoatem deoparte , le lasam un pic la racit si le condimentam cu sare si piper macinat.
Intr-o farfurie spargem 1-2 oua, le batem si punem un pic de sare sau delikat, pe o alta farfurie punem faina alba, iar in alta farfurie punem fulgi de porumb pe care il zdrobim in maini sa se marunteasca un pic. Aripioarele condimentate le tavalim prin faina ,prin ou si apoi prin fulgii de porumb. Se incinge intr-o tigaie uleiul si se prajesc aripioarele pana devin aurii.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii