autor:

Fara foto

» » Fripturi

Aripioare cu sos de rosii

Autor: cristinutza (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristinutza (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg aripioare de pui, , 2 rosii, , 4 catei usturoi, , bulion,, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele se prajesc deoparte, se taie usturoiul marunt, se caleste bine intro tigaie, odata calit se pun 2 rosii taiate bine. Se asteapta sa se prajeasca bine pana se face un sos, dupa se pune bulionul si se lasa cam 15 minute odata ce e gata sosul, se iau aripioarele gata prajite, se amesteca cu sosul si se lasa putin sa intre sosul in ele.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Costite de porc la punga

Costite de porc la punga

Costita se taie si se presara cu condimentul knorr. Se adauga costitele in punga, se perforeaza punga

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi

Se pune carnea de miel in tava cu ulei si se introduce la cuptor. Se lasa pana se albeste, dupa care

4 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • bulion,
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de pui cu sos de marar