autor:

Fara foto

» » Fripturi

Aripioare cu sos de rosii

Autor: cristinutza (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristinutza (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg aripioare de pui, , 2 rosii, , 4 catei usturoi, , bulion,, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele se prajesc deoparte, se taie usturoiul marunt, se caleste bine intro tigaie, odata calit se pun 2 rosii taiate bine. Se asteapta sa se prajeasca bine pana se face un sos, dupa se pune bulionul si se lasa cam 15 minute odata ce e gata sosul, se iau aripioarele gata prajite, se amesteca cu sosul si se lasa putin sa intre sosul in ele.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea de miel se spala, se dezoseaza si se taie in bucati cat pentru o persoana. Se pune intr-o

7 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)

Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)

Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi

14 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • bulion,
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de Mare