autor:

Fara foto

» » Fripturi

Aripioare cu sos de rosii

Autor: cristinutza (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristinutza (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg aripioare de pui, , 2 rosii, , 4 catei usturoi, , bulion,, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele se prajesc deoparte, se taie usturoiul marunt, se caleste bine intro tigaie, odata calit se pun 2 rosii taiate bine. Se asteapta sa se prajeasca bine pana se face un sos, dupa se pune bulionul si se lasa cam 15 minute odata ce e gata sosul, se iau aripioarele gata prajite, se amesteca cu sosul si se lasa putin sa intre sosul in ele.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor

Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor

Se scoate pielita de pe pulpe si de condimenteaza cu condimentele pentru pui si cu sosul de soia.Se

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui pane cu morcov ras si garnitura

Pui pane cu morcov ras si garnitura

Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper. Morcovul

22 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • bulion,
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate