Aripioarele se prajesc deoparte, se taie usturoiul marunt, se caleste bine intro tigaie, odata calit se pun 2 rosii taiate bine. Se asteapta sa se prajeasca bine pana se face un sos, dupa se pune bulionul si se lasa cam 15 minute odata ce e gata sosul, se iau aripioarele gata prajite, se amesteca cu sosul si se lasa putin sa intre sosul in ele.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii