autor:

Fara foto

» » Fripturi

Aripioare cu sos de rosii

Autor: cristinutza (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristinutza (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg aripioare de pui, , 2 rosii, , 4 catei usturoi, , bulion,, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele se prajesc deoparte, se taie usturoiul marunt, se caleste bine intro tigaie, odata calit se pun 2 rosii taiate bine. Se asteapta sa se prajeasca bine pana se face un sos, dupa se pune bulionul si se lasa cam 15 minute odata ce e gata sosul, se iau aripioarele gata prajite, se amesteca cu sosul si se lasa putin sa intre sosul in ele.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc fara os  impanat cu carnaciori

Cotlet de porc fara os impanat cu carnaciori

Carnea se spala,se zvanta si se fac 3,4 gauri in care se introduc carnatii cabanos sau oltenesti

28 voturi    7 comentarii
40 min
Fripturi
Ficati de porc

Ficati de porc

Spalati si curatati ficatii, ii taiati in 3-4 bucati si ii puneti intr-un recipient in care ati pus

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • bulion,
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pastrav pe gratar, in sos de lamaie si usturoi