autor:

LARISA

» » Fripturi

Aripioare cu sos de usturoi

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg aripioare de pui, 50 ml ulei, 5 catei de usturoi, 50 ml suc de rosii, sare, 20 gr vegeta, verdeata.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Aripioarele de pui se trec prin flacara si se spala , atentie mare sa nu ramana urme de pene. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi se adauga aripioarele , 20 ml apa calda, vegeta si se acopera tigaia cu un capac. Se lasa la inabusit. Separat se curata usturoiul, se spala si se zdrobeste. Cand aripioarele sunt inabusite bine le scoatem intr-un bol, iar in uleiul ramas adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba. La sfarsit se adauga sare si usturoiul. Aripioarele se pun pe un platou, se adauga peste ele sosul de usturoi si se decoreaza cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi

Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi

Aripioarele crocante: Mai întâi de toate, curăţăm şi spălăm bine aripile, apoi

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui
  • 50 ml ulei
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml suc de rosii
  • sare
  • 20 gr vegeta
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de LARISA
Salata greceasca

Salata greceasca

Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci
Pizza casei

Pizza casei

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele

12 voturi    5 comentarii
2h
Paste si pizza
Ciorba cu taitei de casa

Ciorba cu taitei de casa

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma,

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.