autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Aripioare cu usturoi si miere

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1kg de aripioare( partea care nu seamana cu pulpite), 6-7 catei de usturo(se pot pune si mai multe, dupa gust), 1/2 pahar miere de albine, 1/2 pahar vin alb-bun, 3 lingurii de sos soia, cca 2 cm de ghimbir ras, se poate inlocui cu o lingurita de praf de ghimbir, 1/2 lingura supa praf de pasare, sau 1 pahar supa de pasare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul fiind zdrobit. Se amesteca bine si se tin la rece.Se poate prepara de cu seara, sau cel putin 3 ore, inainte de-a fii introduse in cuptor, in tava acoperita cu folie, la foc de 200 grade, 30-40 de minute. Apoi se da jos folia si se lasa sa se rumeneasca.Se servesc cu orez alb si ciop sui. Chinezi le numesc \"Gustarea imparatului\"
Cand le pregatesc, prepar si reteta precedenta!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu usturoi si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu lamaie

Pui cu lamaie

Spalam puiul ,il lasam deoarte si stoarcem lamaia(1 e de ajuns )a mea a fost mare.Punem zeama impreuna

7 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Se taie carnea de porc cubulete si se caleste in f putin ulei, apoi se toarna apa, jumatate de cana,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg de aripioare( partea care nu seamana cu pulpite)
  • 6-7 catei de usturo(se pot pune si mai multe
  • dupa gust)
  • 1/2 pahar miere de albine
  • 1/2 pahar vin alb-bun
  • 3 lingurii de sos soia
  • cca 2 cm de ghimbir ras
  • se poate inlocui cu o lingurita de praf de ghimbir
  • 1/2 lingura supa praf de pasare
  • sau 1 pahar supa de pasare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana