autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Aripioare cu usturoi si miere

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1kg de aripioare( partea care nu seamana cu pulpite), 6-7 catei de usturo(se pot pune si mai multe, dupa gust), 1/2 pahar miere de albine, 1/2 pahar vin alb-bun, 3 lingurii de sos soia, cca 2 cm de ghimbir ras, se poate inlocui cu o lingurita de praf de ghimbir, 1/2 lingura supa praf de pasare, sau 1 pahar supa de pasare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul fiind zdrobit. Se amesteca bine si se tin la rece.Se poate prepara de cu seara, sau cel putin 3 ore, inainte de-a fii introduse in cuptor, in tava acoperita cu folie, la foc de 200 grade, 30-40 de minute. Apoi se da jos folia si se lasa sa se rumeneasca.Se servesc cu orez alb si ciop sui. Chinezi le numesc \"Gustarea imparatului\"
Cand le pregatesc, prepar si reteta precedenta!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu usturoi si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Se pune apa la fiert cu 1/2 lingurita de sare. Cand apa clocoteste se adauga malaiul in ploaie amestecand

15 voturi    15 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Friptura cu cimbru si patatas bravas

Friptura cu cimbru si patatas bravas

Se condimenteaza carnea cu sare, piper, boia, curry si cimbru si se pune intr-o cratita cu doua linguri

3 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg de aripioare( partea care nu seamana cu pulpite)
  • 6-7 catei de usturo(se pot pune si mai multe
  • dupa gust)
  • 1/2 pahar miere de albine
  • 1/2 pahar vin alb-bun
  • 3 lingurii de sos soia
  • cca 2 cm de ghimbir ras
  • se poate inlocui cu o lingurita de praf de ghimbir
  • 1/2 lingura supa praf de pasare
  • sau 1 pahar supa de pasare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui