autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Aripioare cu usturoi si miere

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 martie 2009

Ingrediente
1kg de aripioare( partea care nu seamana cu pulpite), 6-7 catei de usturo(se pot pune si mai multe, dupa gust), 1/2 pahar miere de albine, 1/2 pahar vin alb-bun, 3 lingurii de sos soia, cca 2 cm de ghimbir ras, se poate inlocui cu o lingurita de praf de ghimbir, 1/2 lingura supa praf de pasare, sau 1 pahar supa de pasare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul fiind zdrobit. Se amesteca bine si se tin la rece.Se poate prepara de cu seara, sau cel putin 3 ore, inainte de-a fii introduse in cuptor, in tava acoperita cu folie, la foc de 200 grade, 30-40 de minute. Apoi se da jos folia si se lasa sa se rumeneasca.Se servesc cu orez alb si ciop sui. Chinezi le numesc \"Gustarea imparatului\"
Cand le pregatesc, prepar si reteta precedenta!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu usturoi si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
VARZA CALITA CU COSTITA

VARZA CALITA CU COSTITA

1. Se calesc ceapa si morcovul, adaugam varza tocata marunt si stoarsa foarte bine. 2. Calim carnea

104 voturi    17 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc

Spalam carnea, o stergem cu un servetel, o taiem bucati potrivite. Ceapa o curatam, o tocam, ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg de aripioare( partea care nu seamana cu pulpite)
  • 6-7 catei de usturo(se pot pune si mai multe
  • dupa gust)
  • 1/2 pahar miere de albine
  • 1/2 pahar vin alb-bun
  • 3 lingurii de sos soia
  • cca 2 cm de ghimbir ras
  • se poate inlocui cu o lingurita de praf de ghimbir
  • 1/2 lingura supa praf de pasare
  • sau 1 pahar supa de pasare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tortillas umplute cu piept de pui picant