autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de curcan cu mere

Autor: Luana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2010

Ingrediente
1 kg mere, 1 kg aripioare de curcan, 2 linguri unt, 3 linguri zahar, 1 baton scortisoara, ulei masline, sare, piper, putin otet de mere

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata merele,se tau in doua si se scoate miezul.

Intr-o tigaie se pune la incins uleiul de masline, o lingura de unt si zaharul.

Se adauga merele si se lasa la copt pe foc mic.

Carnea se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce merele s-au copt,se scot pe o farfurie si se adauga in tigaie si restul de unt care se lasa la topit. Se pun aripioarele la prajit,si se stropesc din cand in cand cu putin otet de mere, iar dupa ce s-au prajit bine, se pune batonul de scortisoare in tigaie si se lasa tigaia acoperita 2-3 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de curcan cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu smantana

Piept de pui cu smantana

Pieptul de pui se taie bucati si se pipereaza. Uleiul se pune intr-o tigaie sa se incalzeasca si

8 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Couscous

Couscous

Se fierb legumele cu puiul.Zeama rezultata se strecoara si se pune intr-un castron mare.Adaugam couscous-ul

34 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 1 kg aripioare de curcan
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri zahar
  • 1 baton scortisoara
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • putin otet de mere

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pulpe de pui in mujdei de usturoi