Se curata merele,se tau in doua si se scoate miezul.
Intr-o tigaie se pune la incins uleiul de masline, o lingura de unt si zaharul.
Se adauga merele si se lasa la copt pe foc mic.
Carnea se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce merele s-au copt,se scot pe o farfurie si se adauga in tigaie si restul de unt care se lasa la topit. Se pun aripioarele la prajit,si se stropesc din cand in cand cu putin otet de mere, iar dupa ce s-au prajit bine, se pune batonul de scortisoare in tigaie si se lasa tigaia acoperita 2-3 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii