autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Copanele de pasare in sos de chili

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
Cantitati ptr 5 portii, , 20 de copane si date o fiertura in apa cu sare, 1/2 pahar de miere, 4 cuburi de chili picanti Knor, 3linguri de cimbru sau rozmarin proaspat sau uscat, 1/2 pahar de apa, 1/2 pahar de ulei canola, 1 lingura de amidon de porumb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-o craticioara se pune apa la fiert si se adauga cuburile de knor-se amesteca pina se dizolva in apa.Se dizolva lingura de amidon in putina apa si se adauga la sos si se amesteca incontinu pina se ingroase putin si se stinge focul si se lasa sase raceasca.Se adauga la sos si uleiul si se amesteca pina sosul este omogen.

Se aseaza copanele intr-un vas rezistent la cuptor se toarna mierea peste ele si deasemeni sosul iar deasupra se presoara cu cimbru sau rozmarin.Se coc la 180 de grade 30 de minute pina sint bine rumenite.

Cine nu vrea sa le coaca le poate frige pe gratar electric sau pe carbune .

Se poate servi cu castraveciori murati si orez alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pasare in sos de chili" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele cu cascaval si rosii cherry

Chiftele cu cascaval si rosii cherry

Nu ştiu cum percepeţi voi, dar pentru mine timpul parcă se comprimă şi o oră trece cât ai

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Se pune ficatul de pui intr-o tigaie,se stropeste cu ulei de masline,se adauga condimentele si se

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    In fotografie am facut pulpe in loc de aripioare dar a iesit minunat si se pot face diferite combinatii.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca ies foarte bune! Si eu prepar ceva asemanator.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Cantitati ptr 5 portii
  • 20 de copane si date o fiertura in apa cu sare
  • 1/2 pahar de miere
  • 4 cuburi de chili picanti Knor
  • 3linguri de cimbru sau rozmarin proaspat sau uscat
  • 1/2 pahar de apa
  • 1/2 pahar de ulei canola
  • 1 lingura de amidon de porumb

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

In fotografie am facut pulpe in loc de aripioare dar a iesit minunat si se pot face diferite combinatii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc cu ghebe