autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Copanele de pasare in sos de chili

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
Cantitati ptr 5 portii, , 20 de copane si date o fiertura in apa cu sare, 1/2 pahar de miere, 4 cuburi de chili picanti Knor, 3linguri de cimbru sau rozmarin proaspat sau uscat, 1/2 pahar de apa, 1/2 pahar de ulei canola, 1 lingura de amidon de porumb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-o craticioara se pune apa la fiert si se adauga cuburile de knor-se amesteca pina se dizolva in apa.Se dizolva lingura de amidon in putina apa si se adauga la sos si se amesteca incontinu pina se ingroase putin si se stinge focul si se lasa sase raceasca.Se adauga la sos si uleiul si se amesteca pina sosul este omogen.

Se aseaza copanele intr-un vas rezistent la cuptor se toarna mierea peste ele si deasemeni sosul iar deasupra se presoara cu cimbru sau rozmarin.Se coc la 180 de grade 30 de minute pina sint bine rumenite.

Cine nu vrea sa le coaca le poate frige pe gratar electric sau pe carbune .

Se poate servi cu castraveciori murati si orez alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pasare in sos de chili" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele in sos de branzeturi

Chiftele in sos de branzeturi

Chiftelele: Curatam ceapa o tocam marunt, morcovul il decojim si il dam pe razatoarea mica. Cartoful

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    In fotografie am facut pulpe in loc de aripioare dar a iesit minunat si se pot face diferite combinatii.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca ies foarte bune! Si eu prepar ceva asemanator.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Cantitati ptr 5 portii
  • 20 de copane si date o fiertura in apa cu sare
  • 1/2 pahar de miere
  • 4 cuburi de chili picanti Knor
  • 3linguri de cimbru sau rozmarin proaspat sau uscat
  • 1/2 pahar de apa
  • 1/2 pahar de ulei canola
  • 1 lingura de amidon de porumb

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

In fotografie am facut pulpe in loc de aripioare dar a iesit minunat si se pot face diferite combinatii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Spezzatino di manzo (Tocanita cu carne de vita)