autor:

» » Fripturi

Aripioare de pui cu cartofi pai

Autor: olena (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olena (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg de aripioare sau cat doriti, faina 1.5g, 3 boabe de usturoi cu ulei si boia

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele: se spala, le lasam sa se stoarca putin si dupa aia le dam prin faina si se pun la prajit.

Dupa ce s-au prajit le punem intr-un bol. Dupa aia punem cartofi pai la prajit tot in uleiul in care am prajit aripioarele. Dupa ce s-au facut ii dam cu mujdei de usturoi, cu ulei si boia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare sau cat doriti
  • faina 1.5g
  • 3 boabe de usturoi cu ulei si boia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitele “Betisoare” din piept de gaina cu mac