autor:

Fara foto

» » Fripturi

Aripioare de pui cu cartofi pai

Autor: olena (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olena (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg de aripioare sau cat doriti, faina 1.5g, 3 boabe de usturoi cu ulei si boia

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele: se spala, le lasam sa se stoarca putin si dupa aia le dam prin faina si se pun la prajit.

Dupa ce s-au prajit le punem intr-un bol. Dupa aia punem cartofi pai la prajit tot in uleiul in care am prajit aripioarele. Dupa ce s-au facut ii dam cu mujdei de usturoi, cu ulei si boia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura in marinata de lapte

Friptura in marinata de lapte

Pentru 4 persoane se sareaza bine 12 bucati de carne. Peste ele se adauga laptele si usturoiul pisat.

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare sau cat doriti
  • faina 1.5g
  • 3 boabe de usturoi cu ulei si boia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon