autor:

Fara foto

» » Fripturi

Aripioare de pui cu cartofi pai

Autor: olena (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olena (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg de aripioare sau cat doriti, faina 1.5g, 3 boabe de usturoi cu ulei si boia

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele: se spala, le lasam sa se stoarca putin si dupa aia le dam prin faina si se pun la prajit.

Dupa ce s-au prajit le punem intr-un bol. Dupa aia punem cartofi pai la prajit tot in uleiul in care am prajit aripioarele. Dupa ce s-au facut ii dam cu mujdei de usturoi, cu ulei si boia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Iepure in dafi si cartofi la cuptor

Iepure in dafi si cartofi la cuptor

Luati pulpele de iepure, spalati-le cu apa rece si apoi puneti-le la fiert intr-o oala cu apa rece

1 vot    2 comentarii
2h 50 min
Fripturi
GRATAR PUI

GRATAR PUI

Pieptul se dezoseaza si se taie felii cat mai subtiri. Pulpele se taie in doua bucati, se scoate

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare sau cat doriti
  • faina 1.5g
  • 3 boabe de usturoi cu ulei si boia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cartofi la cuptor cu cotlet de porc