autor:

Fara foto

» » Fripturi

Aripioare de pui cu cartofi pai

Autor: olena (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olena (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg de aripioare sau cat doriti, faina 1.5g, 3 boabe de usturoi cu ulei si boia

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Aripioarele: se spala, le lasam sa se stoarca putin si dupa aia le dam prin faina si se pun la prajit.

Dupa ce s-au prajit le punem intr-un bol. Dupa aia punem cartofi pai la prajit tot in uleiul in care am prajit aripioarele. Dupa ce s-au facut ii dam cu mujdei de usturoi, cu ulei si boia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti

Piept de pui la gratar cu cartofi taranesti

Pieptul de pui se dezoseaza,se taie felii si se condimenteaza cu sare si origano. Cartofii se curata,se

6 voturi    6 comentarii
50 min
Fripturi
Frigarui la tava

Frigarui la tava

Se taie ficatul in cubulete mici,ciupercile se curata de coaja se spala si li se rup coditele. Ardeii

9 voturi    5 comentarii
1h 35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare sau cat doriti
  • faina 1.5g
  • 3 boabe de usturoi cu ulei si boia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar de pui cu sos roquefort