Autor:
Eileen (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 mai 2011
Ingrediente
12 aripioare, 2 catei de usturoi zdrobiti, Zeama de la o lamaie, O lingurita chimen, 2 linguri ulei masline, O lingura miere
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Amestecam usturoiul, zeama de lamaie, chimenul, uleiul cu sare si piper si punem aripioarele inauntru, dupa ce le-am taiat pe jumatate. Lasam la marinat o ora in frigider.
Incalzim cuptorul la 200 grade si coacem 45-50 de minute pana devin crocante. In ultimele 10 minute punem mierea peste aripioare.
Serviti cu masline, fistic, alune si ardei picanti murati. De asemenea, cu salata turceasca si feta cu chimen.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu chimen si lamaie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie
15 voturi
1 comentariu
1h 20 min
Puiul se curata, se spala si se transeaza apoi il punem la fiert cu ceapa curatata , sare, boabele
13 voturi
21 comentarii
2h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate