Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Ingrediente

  • 12 aripioare
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • Zeama de la o lamaie
  • O lingurita chimen
  • 2 linguri ulei masline
  • O lingura miere

Mod de preparare

Amestecam usturoiul, zeama de lamaie, chimenul, uleiul cu sare si piper si punem aripioarele inauntru, dupa ce le-am taiat pe jumatate. Lasam la marinat o ora in frigider.

Incalzim cuptorul la 200 grade si coacem 45-50 de minute pana devin crocante. In ultimele 10 minute punem mierea peste aripioare.

Serviti cu masline, fistic, alune si ardei picanti murati. De asemenea, cu salata turceasca si feta cu chimen.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor