Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Aripioare de pui cu chimen si lamaie

Ingrediente

  • 12 aripioare
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • Zeama de la o lamaie
  • O lingurita chimen
  • 2 linguri ulei masline
  • O lingura miere

Mod de preparare

Amestecam usturoiul, zeama de lamaie, chimenul, uleiul cu sare si piper si punem aripioarele inauntru, dupa ce le-am taiat pe jumatate. Lasam la marinat o ora in frigider.

Incalzim cuptorul la 200 grade si coacem 45-50 de minute pana devin crocante. In ultimele 10 minute punem mierea peste aripioare.

Serviti cu masline, fistic, alune si ardei picanti murati. De asemenea, cu salata turceasca si feta cu chimen.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise