autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cu lamaie si rozmarin

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 20 aripioare de pui, , 2 catei de usturoi, , 100 ml vin alb, , 3 linguri zeama de lamaie, , piper, , sare, , 3 linguri ulei de masline, , 1 lingura ulei aromat, , 3 crengute rozmarin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 220°C. Se spala aripioarele, se zvanta si se aseaza in tava de aragaz. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca vinul, zeama de lamaie, usturoiul, uleiul, 1 lingurita de sare si putin piper, se aleg acele de rozmarin de la doua crengute, se taie si se incorporeaza in marinata care se toarna peste aripile de pui. Se pune intre aripioare a treia crenguta de rozmarin, intreaga, se baga la cuptor, se lasa 30-40 de minute, se garnisesc cu felii de lamaie si se servesc cu paine alba si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu lamaie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bulz cu carnati si branza

Bulz cu carnati si branza

Din malai, apa si un praf de sare facem o mamaliga potrivit de moale. O rasturnam si o lasam sa

11 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mincare de ardei copti cu  pulpe de pui

Mincare de ardei copti cu pulpe de pui

Se prajesc cepele in ulei pina stralucesc, se adauga carnea si se undeste pina isi schimba

11 voturi    15 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 20 aripioare de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • piper
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei aromat
  • 3 crengute rozmarin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rata la cuptor