autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cu lamaie si rozmarin

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 20 aripioare de pui, , 2 catei de usturoi, , 100 ml vin alb, , 3 linguri zeama de lamaie, , piper, , sare,, 3 linguri ulei de masline,, 1 lingura ulei aromat, , 3 crengute rozmarin.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 220°C. Se spala aripioarele, se zvanta si se aseaza in tava de aragaz. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca vinul, zeama de lamaie, usturoiul, uleiul, 1 lingurita de sare si putin piper, se aleg acele de rozmarin de la doua crengute, se taie si se incorporeaza in marinata care se toarna peste aripile de pui. Se pune intre aripioare a treia crenguta de rozmarin, intreaga, se baga la cuptor, se lasa 30-40 de minute, se garnisesc cu felii de lamaie si se servesc cu paine alba si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu lamaie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pipote si inimioare de curcan rasol

Pipote si inimioare de curcan rasol

Pipotele si inimioarele se spala ,se curata de eventuale pielite si se pun la fiert . Dupa ce se

8 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pipote si inimi de curcan

Pilaf cu pipote si inimi de curcan

Pipotele si inimile de curcan se curata,se spala si se pun la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 20 aripioare de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • piper
  • sare,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 1 lingura ulei aromat
  • 3 crengute rozmarin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare picante cu sos de branza albastra