Aripioare de pui cu mazare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui 4 linguri ulei de masline 1 ceapa mare 1 ardei rosu gras mic apa 500 g mazare inghetata 1 lingura patrunjel verde tocat 1 foaie dafin 2 linguri de faina 150 ml lapte 50 g smantana sare
  • piper

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita mare, se prajeste putin ceapa si ardeiul taiate marunt, se adauga aripioarele de pui si se rumenesc usor cateva minute. Se adauga dafinul si apa cat trece peste aripi. Se da in clocot apoi la foc mic se fierb 30 minute. Se adauga mazarea, sare, piper si se mai fierbe 10 minute, amestecandu-se din cand in cand. Se amesteca omogen intr-un bol faina cu laptele si se toarna peste pui si mazare, se adauga smantana si patrunjelul si se mai da putin in clocot.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise