autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui cu mazare

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
8 aripioare de pui 4 linguri ulei de masline 1 ceapa mare 1 ardei rosu gras mic apa 500 g mazare inghetata 1 lingura patrunjel verde tocat 1 foaie dafin 2 linguri de faina 150 ml lapte 50 g smantana sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita mare, se prajeste putin ceapa si ardeiul taiate marunt, se adauga aripioarele de pui si se rumenesc usor cateva minute. Se adauga dafinul si apa cat trece peste aripi. Se da in clocot apoi la foc mic se fierb 30 minute. Se adauga mazarea, sare, piper si se mai fierbe 10 minute, amestecandu-se din cand in cand. Se amesteca omogen intr-un bol faina cu laptele si se toarna peste pui si mazare, se adauga smantana si patrunjelul si se mai da putin in clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MANCARE DE MAZARE cu aripioare de pui

MANCARE DE MAZARE cu aripioare de pui

Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei.Cand aproape ca s-a rumenit se stinge cu un pahar

24 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu smantana si cus cus

Pui cu smantana si cus cus

Cus cusul se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Carnea de pui se inabusa in putin ulei apoi

8 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 8 aripioare de pui 4 linguri ulei de masline 1 ceapa mare 1 ardei rosu gras mic apa 500 g mazare inghetata 1 lingura patrunjel verde tocat 1 foaie dafin 2 linguri de faina 150 ml lapte 50 g smantana sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu masline