autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui delicioase

Autor: Tatiana Inculet (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatiana Inculet (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 noiembrie 2008

Ingrediente
5-6 - aripioare, 300gr - maioneza, 200gr - miere de albini, 100gr - ketchup, 2-3 linguri mari - sos de soia, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala bine aripioarele, se usuca, se amesteca maioneza, ketchup-ul, mierea, sosul de soia pana obtinem o masa omogena, sare si piper se adauga dupa gust, aripioarele se trec prin aceasta masa, se asaza in tava si se dau la rola, temperatura de 250 Gr, timpuk de preparare 30-35 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui delicioase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Pulpele se spala se curate de piele si se taie in doua.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun la

5 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
fasole verde cu aripi de pui

fasole verde cu aripi de pui

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara. separat

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

  • 5-6 - aripioare
  • 300gr - maioneza
  • 200gr - miere de albini
  • 100gr - ketchup
  • 2-3 linguri mari - sos de soia
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Orez cu ficatei si inimioare