Se spala aripioarele de pui si se sterg cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si piper.
Pentru sos, se curata usturoiul si se piseaza. Se amesteca cu miere , ketchup, suc de lamaie, boia de ardei, sare si piper , dupa gust.
Se frig aripioarele pe gratar cca. 10 min. , se ung cu sos si se frig mai departe inca 15 min., avand grija sa se intoarca pe ambele parti. Asezonati-le, eventual, cu felii de lamaie, rosii taiate rondele si verdeata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii